Noorwegen 2008
|Home|Stuur een E-mail|Info Pagina|Terug|Vooruit|
Noorwegen 2008
Donderdag 26 juni 2008  
Ribe - Kevelear


Moet ook gebeuren
   

Vannacht hebben we prima geslapen. Omdat we trek hebben in lekker vers brood gaan we langs de bakker en kopen een lekker vers wit brood met zaden. Snijden doen ze hier helemaal niet, je kan het ook zelf nergens doen. Dan maar een heel brood.

We rijden richting Flensbrug en stoppen na een half uurtje voor het ontbijt. We proberen nette dunnen plakken van het verse brood te snijden maar dat valt nog niet mee. Ons mes is kleiner dan het brood dus het worden een beetje scheven plakken maar wel heel lekker.

Ook vandaag is het weer lekker weer, eigenlijk zonde om in de camper te zitten maar vandaag moeten we toch wat kilometers maken. Om het binnenzitten toch maar nuttig te besteden ga ik aan de tafel de verslagen afmaken van de afgelopen dagen. Marc maakt de kilometers en zo komen we heel snel een heel eind.

Het is erg druk op de weg. Naast al het autoverkeer zijn er ook veel motoren op de weg richting de TT van Assen. We worden door grote groepen ingehaald. Mede door het drukke verkeer worden we het rijden een beetje zat. In Noorwegen waren we gewend aan de rust op de weg en de lage snelheden.

Tijdens een stop langs de weg bekijken de kaart eens goed en besluiten om vandaag niet naar huis te rijden. We plannen een tussenstop in Kevelear. Daar weten we een goed restaurantje en dan kunnen we nog even genieten van het mooie weer.

Even een stop.

Met het voorruit zicht van een lekker diner op het terras schrijden de laatste kilometers tot Kevelaer voorbij. Eenmaal op de camperplaats, parkeren we onze camper op de eerste plek. Marc zet de motor uit, we stappen uit, sluiten af en lopen direct door naar het restaurant. We vinden nog een plekje in de zon waar we genieten van een heerlijk drankje en een lekkere maaltijd.

Na het eten maken we nog een avond wandeling. Terug bij de camper pikken we de laatste vakantie zonnestralen nog even mee. Het was een lange dag met veel kilometers, een heerlijk diner en een mooi overnachtingsplekje.

Nog even genieten!

Vorige dag | Gastenboek | Volgende dag