Noorwegen 2008
|Home|Stuur een E-mail|Info Pagina|Terug|Vooruit|
Noorwegen 2008
Langs de weg.
Zondag 22 juni 2008  
Amot - Belland


Langs de weg
   

Als we wakker worden horen we de regen op het dak van de camper. Gisteren was het nog zulk mooi weer en nu toch weer regen. We blijven nog even liggen maar de regen blijft.

Na het ontbijt gaan we op weg. Vandaag staan er niet zoveel kilometers op het programma. We rijden via de E 134 naar Brunkeberg. Daar slaan we af richting Amli.

De weg van Brunkeberg naar Vradal stijgt met 11%. De camper moet er flink aan trekken en de haarspeldbochten zijn echte haarspeldbochten. Bij ieder bocht horen we een paar schoenen over de vloer schuiven, gelukkig staat onze overige inventaris veilig in de kastjes.

Bij Vradal rijden we de 41 op. Aan deze weg wille een camping gaan zoeken. Volgens de kaart die we hebben moeten er hier vier zijn. Dat moet toch gaan lukken. Het is een weer een prachtige weg langs een groot meer.

Wegblokkade
Wegblokkade

De 1e camping vind ik niet veel, door naar de volgende. Bij de 2e kunnen we nergens parkeren waar we zonder slippen morgen weer wegkomen. Bij de 3e is het echt een puinhoop. De 4e ligt 2,5 kilometer van de weg. De toegangsweg is niet verhard en we hobbelen naar de camping toe. Helaas daar is net een cowboy/linedance bijeenkomst, camping vol.

Plaatjes langs de weg.

Door naar de volgende, die ligt volgens de kaart echt weer een stuk verder. Zo worden het vandaag toch nog veel kilometers. We rijden inmiddels al ter hoogte van Amli-Svenes. Dan ziet Marc een bordje camping. Deze staat niet op de kaart. We rijden erop. Het is een leuke kleine camping achter het woonhuis van de eigenaren.

De camping heeft vier hyttes en een klein maar schoon toiletgebouw, het douchen is gratis..

Plaatjes langs de weg.

We parkeren onze camper op een verhard plekje. Zo wij staan, en we hebben een mooi uitzicht op de bosrand. (GPS N 58,624444  E 8,36524)

We gaan beide aan de slag met de verslagen en de foto’s. hopelijk kunnen we morgen de site dan weer bijwerken. Tussendoor genieten we ook nog van het zonnetje wat af en toe doorkomt.

Na het avondeten komt de eigenaar even langs en we betalen 100 NOK.

Een mooi plekje op en kleine camping.
Een mooi plekje op en kleine camping.

Route

Vorige dag | Gastenboek | Volgende dag