Oostenrijk 2009
|Home|Stuur een E-mail|Info Pagina|Terug|Vooruit|
Oostenrijk 2009
U bevindt zich hier : Home scheiding Index Oostenrijk 2009 scheiding Maandag 22 Juni 2009

Maandag 22 juni 2009  
Freistritz im Rosental


Het blijft maar nat.
   

We worden laat wakker. Helaas is het weer niet echt beter geworden het is wel met vlagen droog.

Net na de middag ziet het weer er wat beter uit. We besluiten om te gaan fietsen. Van de campingeigenaresse hebben we een fietskaart gekregen. We kunnen langs de Draustausee fietsen, daar loopt een fietspad (drauradweg).

Direct van de camping loopt het pad naar beneden, helaas moeten we wat we gedaald zijn ook weer omhoog om op het juiste pad te komen. Dat is even flink klimmen. Bovenaan komen we op de hoogte van het stuwmeer en hebben we vanaf het fietspad zicht op het meer.

Het pad stijgt en daalt licht en is goed te fietsen. De omgeving valt ons een beetje tegen, de huizen onderweg zijn wat somberder dan dat we eerder in Oostenrijk hebben gezien.

Fietsen rondom de Draustausee.

Na zo’n 5 kilometer komen we bij een compleet verlaten vakantiepark á la Landal Green. Alle huizen en chalets staan leeg en het onkruid eromheen staat hoog. Bij het hoofdgebouw zien we een zwembad zonder water en een lege kampwinkel.

Marc ziet nog een stel wat rondneuzen, hij vraagt of zij weten wat hier gebeurt is. Het blijkt dat de eigenaar failliet is en dat alles zo is achtergelaten. We vinden het allemaal wat vreemd.

Na deze stop fietsen we verder. Het weer laat ons in de steek en het begint te regenen. Omdat we de fietsroute niet zo aantrekkelijk vinden besluiten we via de doorgaande weg terug te rijden naar de camping. Gelukkig gaat de weg grotendeels licht naar beneden en hoeven we niet veel te trappen.

Sombere bebouwing in de omgeving.

Net voor de camping doen we nog even snel boodschappen. Als we de winkel uitkomen is het nog iets harder gaan regenen. Hup, snel op de fiets naar de camping.

De regen wil niet ophouden. We lezen wat en kijken tv. Morgen hopen we de zon weer te zien!

Overnachting Camping

Vorige dag | Gastenboek | Volgende dag

Index Oostenrijk
Maandag 8 Juni
Dinsdag 9 Juni
Woensdag 10 Juni
Donderdag 11 Juni
Vrijdag 12 Juni
Zaterdag 13 Juni
Zondag 14 Juni
Maandag 15 Juni
Dinsdag 16 Juni
Woensdag 17 Juni
Donderdag 18 Juni
Vrijdag 19 Juni
Zaterdag 20 Juni
Zondag 21 Juni
Maandag 22 Juni
Dinsdag 23 Juni
Woensdag 24 Juni
Donderdag 25 Juni
Vrijdag 26 Juni
Zaterdag 27 Juni
Zondag 28 Juni
Maandag 29 Juni
Dinsdag 30 Juni
Woensdag 1 Juli
Donderdag 2 Juli
Vrijdag 3 Juli