Oostenrijk 2009
|Home|Stuur een E-mail|Info Pagina|Terug|Vooruit|
Oostenrijk 2009
U bevindt zich hier : Home scheiding Index Oostenrijk 2009 scheiding Maandag 8 Juni 2009

Maandag 8 juni 2009  
Meersburg a/d Bodensee - Brus


Onbekend bloempje
   

Ik ben weer vroeg wakker en ga op zoek naar een bakker. Het is nog niet druk op straat. Als ik nog eens goed op mijn horloge kijk is het 7.10 uur ipv 8.10 uur. Ik zal wel heel veel geluk moeten hebben wil ik een bakker vinden die al om open is. Ik vraag het aan een voorbijganger. De bakker is niet ver en is zelfs al open vanaf 7.00 uur.
We ontbijten lekker buiten in de eerste zonnestralen en rijden even later richting Kressbronn. Het weer blijft mooi.

Dankzij de TT vinden we Fritz Berger in Kressbronn zonder moeite. Onze stoelen staan al klaar. We rekenen af en gaan met de stoelen, voetenbankjes en een bijzettafeltje richting de camper. Marc buigt zich over het opbergen van onze nieuwe aankopen. We gaan nu richting Oostenrijk. We rijden nog wat kilometers langs de Bodensee en hebben prachtige uitzichten. Net na de Oostenrijkse grens doen we boodschappen en slaan kersen in. Weer in de camper installeren we de kersen op het middenplateau, pittenbakje erbij en snoepen maar. De doos is met een paar kilometer leeg! Groene weg
De weg kronkelt langs mooie groene natuur.

Bij Bludenz gaan we van de doorgaande weg af richting de SVR (Stichting Vrije Recreatie) camping Auhof met manage. Net voor de camping is een groot winkelcentrum, zo te zien ligt het er nog niet zo lang. Op de gevel zien we de welbekende winkelnamen staan. Een paar kilometer verder op  vinden we de camping.

Paardje Op de camping zelf zie je niets meer van de grote winkels die een stukje terug staan.

Ons uitzicht is prachtig, we kijken richting de bergen met op de toppen hier en daar nog een plakje sneeuw. De boerderij (kamperen bij de boer) is nog volop in bedrijf en soms ruiken we dat ook goed.
Het weer is nog steeds prima en we zitten lekker in onze nieuwe stoelen in het zonnetje voor de camper. Later in de middag besluiten we om even op de fiets richting het winkelcentrum te fietsen. Toch wel bijzonder een camping met bijna een H&M in je voortuin.

Nieuwsgierige paardjes op de camping.

Terug bij de camper gaan we lekker BBQ en luieren. Het was weer een prachtige dag.


Vorige dag | Gastenboek | Volgende dag

Index Oostenrijk
Maandag 8 Juni
Dinsdag 9 Juni
Woensdag 10 Juni
Donderdag 11 Juni
Vrijdag 12 Juni
Zaterdag 13 Juni
Zondag 14 Juni
Maandag 15 Juni
Dinsdag 16 Juni
Woensdag 17 Juni
Donderdag 18 Juni
Vrijdag 19 Juni
Zaterdag 20 Juni
Zondag 21 Juni
Maandag 22 Juni
Dinsdag 23 Juni
Woensdag 24 Juni
Donderdag 25 Juni
Vrijdag 26 Juni
Zaterdag 27 Juni
Zondag 28 Juni
Maandag 29 Juni
Dinsdag 30 Juni
Woensdag 1 Juli
Donderdag 2 Juli
Vrijdag 3 Juli