Oostenrijk 2009
|Home|Stuur een E-mail|Info Pagina|Terug|Vooruit|
Oostenrijk 2009
U bevindt zich hier : Home scheiding Index Oostenrijk 2009 scheiding Vrijdag 12 Juni 2009

Vrijdag 12 juni 2009  
Fugen - Walchsee


Mooie rode wolken
   

Om 9.00 uur ontbijten we buiten, de zon staat al fel te branden. We besluiten hier vandaag nog maar een dagje te blijven. Marc zal na het ontbijt even naar de receptie lopen om te melden dat we er nog een nachtje aan plakken. Op dat moment komt de campingeigenaar op de fiets langs en vraagt hoe laat we vertrekken want de volgende gasten staan al klaar voor ons plekje. Oeps, we kunnen dus helaas niet nog een nachtje blijven, de camping zit vol en ons plaatsje is al weer gereserveerd voor de volgende gasten.

We maken snel alles in orde voor vertrek en in de haast stoot Marc zijn hoofd tegen de onderkant van het fietsenrek. Oeps, bloed en gat in zijn hoofd, ik heb alles bij voor gaten in z’n hoofd want dat gebeurt bijna elke vakantie, zuster Lies constateert dat het niet nodig is een Oostenrijkse dokter te bezoeken, die blijft dus nog op het lijstje staan.

We rijden weer terug naar de 171 en volgen de weg via Worgl naar Kufstein. Onze volgende bestemming is de Walchsee.

Mooie burchten langs de route.

De route loopt een stukje door Duitsland en daarna weer Oostenrijk in. Het laatste stukje van de route denkt de TT af te kunnen snijden door ons binnendoor te sturen. We rijden met de camper door boerengehuchtjes waar de weg tussen het huis en de stallen doorloopt. Sommige stukjes zijn zo smal dat we er maar net door kunnen. Maar het is wel een mooie route.

Bij de Walchsee aangekomen rijden we rechts direct het terrein van de camping Terrassen camping Sud See op. De dame achter de receptie geeft ons een briefje met beschikbare plaatsen. We maken een rondje en kiezen een plekje met vrij zicht op de Walchsee. Het is nog mooi weer, maar de wind is wel toegenomen waardoor het niet meer zo warm is.

Marc gaat wat klusjes aan de camper doen (zoals boutjes afzagen zodat hij zijn hoofd niet meer kan stoten) en ik zit lekker met mijn boek in de zon.

Lekker lezen in de zon.

Voor het eten maken we op de fiets nog een rondje om de Walchsee. Het pad loopt deels langs de oever en aan de overkant van de Walchsee door het dorp. Terug bij de camping eten we in het Italiaanse restaurant van de camping.

Terug bij de camper is de wind harder geworden en kunnen we niet meer buiten zitten. Rond 22.30 uur begint het te regenen en flink ook. Het blijft regenen.

Het was een mooie dag die met veel zonneschijn begon en met een flinke buit eindigde.

Overnachting Terrassen Camping Sud See GPS

Ons uitzicht over de Walchsee.

 

Vorige dag | Gastenboek | Volgende dag

Index Oostenrijk
Maandag 8 Juni
Dinsdag 9 Juni
Woensdag 10 Juni
Donderdag 11 Juni
Vrijdag 12 Juni
Zaterdag 13 Juni
Zondag 14 Juni
Maandag 15 Juni
Dinsdag 16 Juni
Woensdag 17 Juni
Donderdag 18 Juni
Vrijdag 19 Juni
Zaterdag 20 Juni
Zondag 21 Juni
Maandag 22 Juni
Dinsdag 23 Juni
Woensdag 24 Juni
Donderdag 25 Juni
Vrijdag 26 Juni
Zaterdag 27 Juni
Zondag 28 Juni
Maandag 29 Juni
Dinsdag 30 Juni
Woensdag 1 Juli
Donderdag 2 Juli
Vrijdag 3 Juli